Rólunk

Küldetésünk, hogy minél nagyobb részt vállaljunk az egészséges és biztonságos táplálkozás feltételeinek megteremtésében. Üzleti tevékenységünkkel ezt úgy támogatjuk, hogy a kereskedelmi- és a HoReCa-szektor számára hosszan eltartható, egészséges növényi élelmiszereket gyártunk. Kíméletes hőkezeléssel, tartósítószer-mentesen, környezetbarát konzervdobozokba zárjuk a csemegekukoricát, a zöldborsót, illetve a babféléket.

A Kecskeméti Konzerv Kft. fejlődése óriási pályát írt le, a kezdeti 5 milliárdos nettó árbevételét mára több mint négy és félszeresére növelte, alkalmazotti létszámát 70 főről mintegy négyszeresére, gyártási kapacitását pedig 80 millió dobozról 200 millióra emelte.

Cégünk 50 termelőtől szerzi be az alapanyagokat, és egy szezonban csemegekukoricából naponta 2 millió doboz konzervet állít elő, zöldborsóból pedig napi 1 millió dobozzal gyárt.

Társaságunk, szem előtt tartva a nyugat-európai igényeket és az egészségtudatosságot, 2017-ben bővítette portfólióját. A zöldborsó- és a csemegekukorica-konzerv mellett fehérbab-, vörösbab- és csicseriborsó-konzervet is gyárt.

Gyárunkban az élelmiszer-feldolgozás a legszigorúbb minőségi elvárásoknak – IFS, BRC valamint be nem jelentett auditok – megfelelően történik, a termékek GMO-mentesek és BPA-mentes dobozokban kerülnek forgalomba. Cégünk mezőgazdasági partnerei kizárólag az EU által jóváhagyott növényvédőszereket alkalmazzák.

Társaságunk folyamatosan korszerűsíti gépparkját, gyártástechnológiáját, bővíti raktárkapacitását. 2017-től mintegy 11 milliárd forintot fordítottunk fejlesztésekre.

A Kecskeméti Konzerv Kft. főleg exportra (98%) gyártja termékeit. A raktárcsarnokaiból évente 3 ezer kamion szállít termékeket a világ szinte minden szegletébe, jellemzően az Európai Unió országaiba - Németország, Olaszország, Ausztria, visegrádi országok, skandináv piacok -, az Európai Unión kívül pedig Japánba, Izraelbe, illetve Törökországba.

Társaságunk maximálisan odafigyel a fenntartható fejlődésre, a körforgásos folyamatok kialakítására. A gyártáshoz szükséges vizet saját kútjainkból nyerjük, az elhasznált vizet pedig öntözővízként eljuttatjuk a mezőgazdasági alapanyagokat termelő gazdákhoz, ezzel mintegy 300-400 hektár termőföld öntözését biztosítva.

Kapcsolat

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw